Βοήθεια

Δημιουργήσαμε αυτή την ενότητα για να σας βοηθήσουμε να κατανοήσετε τον τρόπο λειτουργίας του Vrakaki.gr και παράλληλα να μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε πλήρως τις δυνατότητες του.

Σας συνιστούμε να ανατρέχετε κατά τακτά διαστήματα σε αυτή καθώς εδώ αναγράφονται όλοι οι βασικοί κανόνες που ρυθμίζουν τον τρόπο λειτουργίας του ηλεκτρονικού καταστήματος. Επίσης στην ενότητα αυτή, θα βρείτε αναλυτική περιγραφή για τον τρόπο λειτουργίας μηχανισμών και υπηρεσιών που παρέχονται από το Vrakaki.gr.

Η χρήση και περιήγηση στο Vrakaki.gr συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση σας με τους όρους χρήσης του δικτυακού τόπου.

Αναζήτηση & αγορά

Περιηγηθείτε στις κατηγορίες του καταστήματος ή χρησιμοποιήστε την αναζήτηση για βρείτε τα προϊόντα που ψάχνετε, τοποθετήστε τα στο Καλάθι αγορών ώστε να προχωρήσετε σε καταχώρηση παραγγελίας ή στην Wishlist ώστε να οργανώσετε τις επιθυμίες σας. Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στην ενότητα Τρόποι παραγγελίας.

Πληρωμή, αποστολή

Η εξόφληση της παραγγελίας σας μπορεί γίνει με 4 διαφορετικούς τρόπους, σε πρίπωση που επιθυμείτε να πληρώσετε με αντικαταβολή, υπάρχει επιβάρυνση 3€, για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στην ενότητα Τρόποι πληρωμής

Σε παραγγελίες από 45€ και άνω η αποστολή των προϊόντων είναι δωρεάν, για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στην ενότητα Έξοδα αποστολής.

Περιοχή μελών

Η Εγγραφή μέλους είναι δωρεάν και σας προτείνουμε να γίνετε μέλος στο Vrakaki.gr, ώστε να μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε καλύτερα.

Ασφάλεια & Δικαιώματα

Πλέον σε κάθε σελίδα που επισκέπτεστε στο Vrakaki.gr, εμφανίζεται ένα λουκετάκι επάνω αριστερά στην οθόνη σας (ή κάτω δεξιά, ανάλογα τον browser που χρησιμοποιείτε), που βεβαιώνει ότι η σύνδεση με τον server είναι ασφαλής και ότι η οποιαδήποτε συναλλαγή σας προστατεύεται.

Copyright © 2015 - 2018. All rights Reserved. Vrakaki.gr | gladd.gr| Φιλοξενία ιστοσελίδων SigmaWeb