Τρόποι πληρωμής

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με 3 διαφορετικούς τρόπους.

1. Πιστωτική κάρτα

Αν διαθέτετε πιστωτική κάρτα American Express, Discover MasterCard, VISA μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια μέσα από την φόρμα παραγγελίας μας. Η διαδικασία εξόφλησης μέσω πιστωτικών καρτών πραγματοποιείται στον secure server της Viva και καλύπτεται από τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας. Όλα τα στοιχεία σας παραμένουν απολύτως εμπιστευτικά και δεν παραχωρούνται σε καμία περίπτωση σε οποιονδήποτε τρίτο.

2. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Εάν δεν έχετε πιστωτική κάρτα, μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας καταθέτοντας χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό του Vrakaki.gr που απεικονίζεται παρακάτω.

ΤράπεζαΑρ. ΛογαριασμούΑρ. Λογαριασμού σε μορφή IBAN
Πειραιώς5242-101363-726GR18 0172 2420 0052 4210 1363 726
Δικαιούχος: Παπαστεργίου Ευτυχία


Σημείωση.
Σημειώστε τον κωδικό της παραγγελίας ή και το ονοματεπώνυμό σας στην αιτιολογία της κατάθεσης. Έαν το επιθυμείτε (δεν απαιτείται πλέον) μπορείτε να μας στείλτε μας το αποδεικτικό της τραπεζικής κατάθεσης, με e-mail στο info@vrakaki.gr.

Μόλις η πληρωμή σας επιβεβαιωθεί, θα ξεκινήσει η διαδικασία συγκέντρωσης - αποστολής των προϊόντων της παραγγελία σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ.  Μην κάνετε έμβασμα από άλλη τράπεζα πλην της συγκεκριμένης που φαίνεται στον πίνακα παραπάνω, καθώς όλες οι τράπεζες χρεώνουν αδικαιολόγητες προμήθειες και στους δύο συναλλασσόμενους. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να πληρώσετε με τραπεζικό έμβασμα αλλά δεν διαθέτετε λογαριασμό στην παραπάνω τράπεζα επικοινωνήστε μαζί μας στο 2331303584.

3. Αντικαταβολή (+ 2,50€)

Για όσους προτιμούν την παραδοσιακή μέθοδο. Tα προϊόντα έρχονται μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής.

Σημαντικό. Πριν χρησιμοποιήσετε τον συγκεκριμένο τρόπο πληρωμής λάβετε υπ' όψιν πως υπάρχει επιπλέον χρέωση, το σύνολο της παραγγελίας σας επιβαρύνεται με 2,50€.

Σημαντικό. Σε περίπτωση αποστολής των προϊόντων με εταιρεία διαφορετική της ACS ή SPEEDEX (πχ. Mεταφορική, ΚΤΕΛ ή άλλη Courier), ο τρόπος πληρωμής δεν θα γίνεται δεκτός.