Τρόποι πληρωμής

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με 4 διαφορετικούς τρόπους.

1. Πιστωτική κάρτα

Αν διαθέτετε πιστωτική κάρτα MasterCard ή VISA μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια μέσα από την φόρμα παραγγελίας μας. Η διαδικασία εξόφλησης μέσω πιστωτικών καρτών πραγματοποιείται σε secure server εξοπλισμένο με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας. Όλα τα στοιχεία σας παραμένουν απολύτως εμπιστευτικά και δεν παραχωρούνται σε καμία περίπτωση σε οποιονδήποτε τρίτο.

Σε περίπτωση τηλεφωνικής παραγελίας ή παραγγελίας μέσω Fax, δεν υπάρχει δυνατότητα πληρωμής με πιστωτική κάρτα.

2. Paypal

Μπορείτε να εξοφλήσετε αν προτιμάτε μέσω Paypal. Η συναλλαγή πραγματοποιείται στους ασφαλείς server του paypal.

Σε περίπτωση τηλεφωνικής παραγελίας ή παραγγελίας μέσω Fax, υπάρχει δυνατότητα πληρωμής μέσω ενός PayPal money request στο email του PayPal λογαριασμού σας.

3. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Εάν δεν έχετε πιστωτική κάρτα ή λογαριασμό PayPal, μπορείτε να εξοφλήσετε τις παραγγελίες σας καταθέτοντας χρήματα σε έναν από τους λογαριασμούς του Vrakaki.gr που απεικονίζονται παρακάτω.

ΤράπεζαΑρ. ΛογαριασμούΑρ. Λογαριασμού σε μορφή IBAN
Πειραιώς 5243-034057-603 GR48 0172 2430 0052 4303 4057 603

Το όνομα του δικαιούχου που εμφανίζεται στους παραπάνω λογαριασμούς είναι Γαλάνης Κ. Αθανάσιος.

Για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτιση σας, γράψτε τον αριθμό της παραγγελίας ή το ονοματεπώνυμο σας στην αιτιολογία της κατάθεσης.

4. Αντικαταβολή (+ 3,00 €)

Για όσους προτιμούν την παραδοσιακή μέθοδο. Tα προϊόντα έρχονται μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής.

Πριν χρησιμοποιήσετε τον συγκεκριμένο τρόπο πληρωμής λάβετε υπ' όψιν οτι το σύνολο της παραγγελίας σας επιβαρύνεται με 3,00€.

Σε περίπτωση αποτολής των προϊόντων με εταιρεία διαφορετική της ACS (πχ. ΕΛΤΑ, Mεταφορική, ΚΤΕΛ ή άλλη Courier), ο τρόπος πληρωμής δεν θα γίνεται δεκτός.

Copyright © 2015 - 2018. All rights Reserved. Vrakaki.gr | gladd.gr| Φιλοξενία ιστοσελίδων SigmaWeb