Ασφάλεια συναλλαγών

Για να εξασφαλιστεί η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, το Vrakaki.gr χρησιμοποιεί τεχνολογία SSL (Secure Sockets Layer) με πιστοποίηση από την COMODO RSA. H COMODO RSA είναι ένας αξιόπιστος φορέας για την ασφάλεια συναλλαγών μέσω του internet, σε παγκόσμια κλίμακα. Με αυτή την τεχνολογία, κάθε στοιχείο που καταχωρείτε στο site μας κωδικοποιείται πριν βγει online και στη συνέχεια διερευνάτε η αυθεντικότητα του μηνύματος και του server.

Ασφάλεια σε κάθε κλικ

Πλέον σε κάθε σελίδα που επισκέπτεστε στο Vrakaki.gr, εμφανίζεται ένα λουκετάκι επάνω αριστερά στην οθόνη σας (ή κάτω δεξιά, ανάλογα τον browser που χρησιμοποιείτε), που βεβαιώνει ότι η σύνδεση με τον server είναι ασφαλής και οτι η οποιαδήποτε συναλλαγή σας προστατεύεται.

Προστασία προσωπικών δεδομένων

Τέλος, προσωπική ασφάλεια αποτελεί το password που δίνετε όταν γίνεστε μέλος του Vrakaki.gr. Για να παρουσιάσουμε οποιοδήποτε προσωπικό σας στοιχείο θα πρέπει πρώτα να δοθεί το όνομα του χρήστη και το password.

Για αυτό το λόγο, πρέπει να φυλάτε καλά αυτά τα στοιχεία για να μην κινδυνεύσουν να πέσουν σε χέρια τρίτων.

Σας συμβουλεύουμε να δημιουργείτε password χρησιμοποιώντας σύμβολα μαζί με αλφαριθμητικούς χαρακτήρες.

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του Vrakaki.gr διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο, που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994), που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.