Τρόποι & έξοδα αποστολής

Με γνώμονα και μοναδικό σκοπό την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτησή σας, παρακολουθούμε συνεχώς τις εξελίξεις στον χώρο τον μεταφορών και διαλέγουμε για εσάς τις καλύτερες υπηρεσίες.

Τρόποι αποστολής

Το Vrakaki.gr σε συνεργασία με την ACS Courier, φέρνει τα δέματα των παραγγελιών σας στην πόρτα σας. Η αποστολή των προϊόντων πραγματοποιείται σε 1 έως 4 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα της παραγγελίας (ισχύει για τις περισσότερες περιπτώσεις).

Για τις λεπτομέρειες της αποστολής θα ενημερώνεστε μετά την πραγματοποίησή της μέσω e-mail.

Σε περίπτωση όπου η περιοχή της αποστολής που έχει ορίσει ο πελάτης χαρακτηρίζεται ως ''δυσπρόσιτη'', από την courier που έχει αναλάβει την παράδοση, ο πελάτης θα ειδοποιείται για να παραλάβει το δέμα του από το πλησιέστερο σε αυτόν υποκατάστημα της courier.

Επιπλέον υπηρεσίες - επιλογές παράδοσης (π.χ. παράδοση το Σάββατο ή παράδοση σε συγκεκριμένη ώρα), επιβαρύνουν τον πελάτη.

Για δέματα άνω των 15 κιλών ή δέματα μεγάλου όγκου.

Το Vrakaki.gr συνεργάζεται με τα καλύτερα πρακτορεία μεταφορών ανά την Ελλάδα και μέσα από μια διαδικασία συνεχούς αξιολόγησης της ποιότητας των υπηρεσιών που προσφέρουν, φροντίζει τα δέματα των παραγγελιών να φτάνουν άμεσα και με ασφάλεια στον προορισμό τους. Η παραγγελία αποστέλλεται σε 1 έως 4 εργάσιμες ημέρες (ισχύει για τις περισσότερες περιπτώσεις). Μόλις η παραγγελία σας φτάσει στον προορισμό της, το εκάστοτε πρακτορείο επικοινωνεί μαζί σας και σας υποδεικνύει τον τρόπο με τον οποίο θα γίνει η παράδοση του δέματος.

Έξοδα αποστολής

Προσπαθούμε να κάνουμε τις αγορές όσο το δυνατόν ποιο εύκολες και απλές γίνεται, αποφεύγοντας πολύπλοκες διαδικασίες όπως αυτή του υπολογισμού κόστους μεταφορικών. Για τον λόγο αυτό έχουμε θεσπίσει ένα και μόνο γενικό κανόνα που αφορά όλες τις αποστολές των προϊόντων σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεστε.

ΔΩΡΕΑΝ Αποστολή

Για παραγγελίες αξίας από 45€ και άνω, τα προϊόντα αποστέλλονται δωρεάν.

Για παραγγελίες αξίας κάτω από 45€, υπάρχει επιπλέον χρέωση 4,00€.

Εάν έχτε οποιαδήποτε απορία ή χρειάζεστε επιπλέον πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Copyright © 2015 - 2018. All rights Reserved. Vrakaki.gr | gladd.gr| Φιλοξενία ιστοσελίδων SigmaWeb